Vilkår for bruk

Dette nettstedet blir administrert av studentene som står bak Studentbyer.no. Som følge av at du bruker nettstedet samtykker du til å følge nettstedets bruksvilkår som vil være beskrevet under.

Brudd på bruksvilkårene kan føre til at din brukerkonto blir deaktivert og du da mister din tilgang på å delta i forumet. Vi har også muligheten til å fjerne innholdet vi mener bryter med vilkårene.

 

1 Tilgang til nettsiden

Alle som ønsker har tilgang til Studentbyer.no. Det er bare registrerte og innloggede brukere som har tilgang til å legge til innhold i nettstedets forum.

 

2 Deltakelse og innhold i forumet

2.1 Vi oppfordrer til saklig diskusjon

2.2 Vi aksepterer ingen form for uthenging, mobbing eller rasisme etc.

2.3 Vi tillater ikke organiserte grupper som manipulerer siden ved å komme med gode eller dårlige tilbakemeldinger om studentboliger som ikke har noe hold i den virkelige tilstanden til studentboligen.

2.3.1 Vi tillater heller ingen andre former for organisert manipulasjon av siden som ikke anses å være legitime.

2.4 Vi aksepterer ikke at brukere på siden laster opp opphavsrettslig eller støtende innhold.

2.5 Vi kan fjerne innhold som ikke faller inn under noen av de nevnte scenarioene, hvis vi kommer til konklusjonen at innholdet ikke samsvarer med våre verdier.

 

3 Registrering

Alle som ønsker kan registrere seg på nettstedet, men det er tiltenkt at brukerne skal være nåværende eller tidligere studenter, eller har planer om å bli student.

Hvis man ønsker å registrere seg er man nødt til å registrere en e-postadresse. Denne må være unik, altså ikke blitt brukt på nettstedet før.

Videre er man nødt til å registrere et brukernavn. Dette kan være hva som helst, så lenge det ikke er krenkende på noe som helst måte eller går imot Studentbyer.no sine verdier.

 

4 Redigering og moderering av innhold

Du har selv mulighet til å redigere ditt eget innhold på nettstedet. Dette vil si at du kan endre eller slette det du selv har lagt ut.

Videre har bare de med moderatortilgang mulighet til å slette andre sitt innhold. For øyeblikket er det bare utviklerne bak Studentbyer.no som har denne tilgangen, men det er tiltenkt at aktive brukere som følger vilkårene vil kunne få denne tilgangen for å kunne hjelpe til å moderere nettstedets innhold.