Liste over studentbyer

Bjølsen Studentby

Bjølsen Studentby er en moderne studentby som ligger midt i smørøyet av Oslo – like ved Sagene og Torshov. Herfra går du raskt til Nydalen og BI, eller du kan rusle langs idylliske Akerselva ned til Grünerløkka. Er du på jakt etter et sted å bo som er både hyggelig og sentralt, vil Bjølsen Studentby være noe for deg! Something

Carl Berner Studenthus

Carl Berner Studenthus ligger sentralt i Oslo på Carl Berner og er nyoppusset i 2013. Området rundt har en fin balanse av butikker, usteder og parker. Og er attpåtil lokalisert slik at man aldri er langt unna noe i byen. Hvertfall ikke med tanke på de mange kollektivtransport mulighetene man har i nærområdet.

Kringsjå Studentby

15 minutter fra Oslo-gryta ligger Kringsjå Studentby med frisk luft, uendelige turløyper og Sognsvann og Nordmarka som nærmeste naboer. Her ligger med andre ord alt til rette for en aktiv livsstil året rundt. Like i nærheten finner du også Norges Idrettshøgskole.

Og får du lyst på en tur til sentrum, har T-banen hyppige avganger rett ved studentbyen.

Nydalen Studenthus

Nydalen Studenthus ble fullstendig rehabilitert våren 2014. Studenthuset består av 80 lyse og fine hybler, mange med flott utsikt over Oslo sentrum. Nydalen ligger helt ideelt til for deg som studerer på BI og med T-banen bare noen minutter unna har du alle muligheter – enten du vil ned i sentrum eller ut i naturen.

Sogn Studentby

Sogn Studentby byr på boliger i de fleste størrelser og fasonger og ligger i rolige og grønne omgivelser. Studentbyen er den nest største og vår eldste. På området finner du både barnehager, dagligvarebutikk og aktivitetshuset Amatøren. Veien er også kort til Ullevål Stadion med alle sine butikker og T-banen til sentrum går flere ganger i kvarteret. Sogn Studentby er med andre ord en god match enten du bor alene, med kjæresten eller med barn.

St. Hanshaugen Studentby

St. Hanshaugen Studentby har en super beliggenhet i midt på populære St. Hanshaugen. Dette strøket har et blomstrende lokalmiljø med massevis av hyggelige kaféer, butikker og spisesteder og ligger sentralt til i forhold til de fleste høgskolene i sentrum som OsloMet (tidl. HiOA), AHO eller Westerdals Oslo ACT.

Stensberggata Studenthus

Vil du bo for deg selv på hybel, midt i Oslo sentrum? Da er Stensberggata Studenthus noe for deg. Her deler du kjøkken og bad med andre studenter, men har ditt eget krypinn. Studenthuset ligger nederst på St. Hanshaugen med kort vei til Grünerløkka, Bislett og ikke minst mange av SiOs studiesteder.

Ullevål Studenthus

Ullevål har en fin plassering midt mellom sentrum og marka. Herfra får du kort vei til Blindern og treningssentrene Athletica Blindern og Athletica Domus og vil ha et godt kollektivtilbud like i nærheten. Her er det med andre ord enkelt å komme seg avgårde enten du vil ned til sentrum eller ut i naturen. I studentbyen har alle boligene god standard og du kan velge mellom hybel, ett-roms eller to-roms leilighet.